** Vått grått plask **
2009-03-28 @ 10:10:23
 
Igår kväll när jag var ut och rökte (röker ibland ) så hade det kommit en massa snö igen...och nu så töar det bort..Det droppari från takena utanför.......Varför, varför kom detta komma ner igår över huvud taget ....Jag gillar inte vått grått plask om blir kvar av det...Det som var så fint i veckan...riktiga vårkänslor hade man i solen som värmde...
 
- Vardagsprat - Permlink - 2 Kommentarer -








Kommentarer:

Från: E M M Y
2009-03-28 @ 10:52:51
 
Svar: Ja, man ska använda stativ, men jag ställde kameran på en teburk. Sen startade jag självutlösaren och tog ett kort i taget när jag sitter på olika ställen. Det blev lite fel med ljuset och så för när jag satt på ett ställe så skymdes solen i fönstret.



Sen printscreenade(Prt Scr) jag in en av bilderna i paint (Ctrl V) och sen printscreenade jag in de andra, en i taget. jag klippte ut mig själv från alla bilderna utom den första, den får vara som bakgrund liksom :) om man kollar noga på min bild så ser man kanterna där jag har klippt.
 
- URL: http://cikorias.blogg.se/ - -

Från: svintoflickan
2009-03-28 @ 14:23:14
 
såg härligt ut me badhuset!!



jo nog är de mycke baciller som går runt..o vi blir smittade fast ingen går på dagis så de går nog lite runt o är nog välidigt olika från perosn till person..

lillkillen blir ofta sjuk här..plutten..



nu dricker jag te o är seeeeeeeeeg...men tråkigt bara att ligga i sängen..å andra sidan borde man njuta för hur ofta ligger man i sängen annars..aldrig.



ha de sååå bra nu !!



å jag vill inte heller ha grått...

utan soool



kramkram
 
- - -




Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
 

RSS 2.0